Επικοινωνήστε με τους εκπαιδευόμενούς σας χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα μέσα από το δικό σας site ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (ή μέσω του portal του Livetraining αν το επιθυμείτε) να κάνετε αναμετάδοση ομιλιών, εκδηλώσεων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων προς τους εκπαιδευόμενους ή οποιοδήποτε κοινό εσείς επιλέγετε. Με πολύ απλό τρόπο προσθέτετε στα σεμινάρια που δημιουργείτε το link της «Ζωντανής εκδήλωσης» που έχετε προγραμματίσει μέσω του Live Event της Google.

Εκδηλώσεις
Ομιλίες online γενικού περιεχομένου, σε απεριόριστο αριθμό εκπαιδευόμενων
Εκπαιδευτικές ομιλίες από εσάς ή από συνεργάτες σας που ανήκουν στο χώρο της εκπαίδευσης, του επαγγελματικού προσανατολισμού κλπ
Σεμινάρια για εκπαιδευόμενους

είναι κάποιες από τις δράσεις που θα μπορούσατε να αναμεταδώσετε ζωντανά από οποιοδήποτε χώρο, με στόχο να απευθυνθείτε στο δικό σας επιλεγμένο κοινό ή ακόμα και σε χιλιάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα θέλατε να σας γνωρίσουν.

Η αναμετάδοση ομιλιών γίνεται μέσω live streaming και απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό ένα laptop/pc με μικρόφωνο και κάμερα. Μέσω του Live event που προσφέρει η Google μπορείτε να προγραμματίσετε μια ζωντανή εκδήλωση (Δείτε πως). Στη συνέχεια αρκεί να αντιγράψετε το link της ζωντανής εκδήλωσης που προγραμματίσατε στο ειδικό πεδίο που εμφανίζεται στο σύστημα δημιουργίας σεμιναρίων που σας προσφέρουμε μέσω του Livetraining ή αντίστοιχα του site σας, για να ενσωματώσετε την εκδήλωση στην εκπαιδευτική σας πρόταση.
Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν από το pc τους, από smart TV, tablet ή smartphone. To σημαντικό σε μια τέτοια εκπομπή είναι ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό συμμετεχόντων και κατά συνέπεια μπορείτε να προσκαλέσετε απεριόριστο αριθμό, αν βέβαια η συνδρομή σας το επιτρέπει.