Επικοινωνήστε με τους εκπαιδευόμενους και το ευρύ κοινό χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας!

Σας δίνουμε τη δυνατότητα μέσα από το δικό σας site ηλεκτρονικής εκπαίδευσης (ή μέσω του portal του Livetraining αν το επιθυμείτε) να κάνετε αναμετάδοση ομιλιών, εκδηλώσεων, παρουσιάσεων, σεμιναρίων προς οποιοδήποτε κοινό. Με πολύ απλό τρόπο προσθέτετε στα μαθήματα ή τα σεμινάρια που δημιουργείτε το link της «Ζωντανής εκδήλωσης» που έχετε προγραμματίσει μέσω του Live Event της Google.

Εκδηλώσεις
Ομιλίες online γενικού περιεχομένου, στελεχών του εκπαιδευτικού σας κέντρου, σε απεριόριστο κοινό.
Εκπαιδευτικά σεμινάρια που απευθύνονται σε ευρύ κοινό, από συνεργάτες του εκπαιδευτικού σας κέντρου, τα οποία πιθανόν προσφέρονται δωρεάν ή σε πολύ χαμηλή τιμή για γνωριμία και προσέλκυση νέων πελατών.
Σεμινάρια που απευθύνονται μαζικά στο δικό σας κοινό για να ανανεώνετε τη σχέση σας μαζί του. Πχ ένα ΚΕΚ μπορεί να κάνει δωρεάν και μαζικά σεμινάρια εύρεσης εργασίας σε όσους έχουν εκπαιδευτεί σε αυτό στο παρελθόν.

είναι κάποιες από τις δράσεις που θα μπορούσατε να αναμεταδώσετε ζωντανά από οποιοδήποτε χώρο, με στόχο να απευθυνθείτε στο δικό σας επιλεγμένο κοινό ή ακόμα και σε χιλιάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα θέλατε να σας γνωρίσουν.

Η αναμετάδοση ομιλιών γίνεται μέσω live streaming και απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό ένα laptop/pc με μικρόφωνο και κάμερα. Μέσω του Live event που προσφέρει η Google μπορείτε να προγραμματίσετε μια ζωντανή εκδήλωση (Δείτε πως). Στη συνέχεια αρκεί να αντιγράψετε το link της ζωντανής εκδήλωσης που προγραμματίσατε στο ειδικό πεδίο που εμφανίζεται στο σύστημα δημιουργίας μαθημάτων που σας προσφέρουμε μέσω του Liveschool ή αντίστοιχα του site σας, για να ενσωματώσετε την εκδήλωση στην εκπαιδευτική σας πρόταση.
Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν από το pc τους, από smart TV, tablet ή smartphone. To σημαντικό σε μια τέτοια εκπομπή είναι ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό συμμετεχόντων και κατά συνέπεια μπορείτε να προσκαλέσετε απεριόριστο αριθμό, αν βέβαια η συνδρομή σας το επιτρέπει.