Επικοινωνήστε με τους εργαζομένους και τους πελάτες σας μαζικά.

Σας δίνουμε τη δυνατότητα να κάνετε αναμετάδοση ομιλιών σε οποιοδήποτε κοινό εσείς επιλέγετε. Με πολύ απλό τρόπο προσθέτετε στα μαθήματα ή τα σεμινάρια που δημιουργείτε το link της «Ζωντανής εκδήλωσης» που έχετε προγραμματίσει μέσω του Live Event της Google.

Εκδηλώσεις
Ομιλίες online γενικού περιεχομένου, στελεχών σας, με απεριόριστο αριθμό συμμετεχόντων.
Εκπαιδευτικές ομιλίες από εκπαιδευτές ή συνεργάτες του εκπαιδευτηρίου σας που ανήκουν στο χώρο της εκπαίδευσης και της συμβουλευτικής μαζικά και ταυτόχρονα για όλους τους εργαζομένους.
Ενημερωτικά σεμινάρια για πελάτες Πχ μια φαρμακευτική εταιρία κάνει παρουσίαση κάποιου σκευάσματος σε απεριόριστο αριθμό γιατρών η ένας εκδοτικός οίκος ενημερώνει μαζικά ξενόγλωσσα φροντιστήρια.

είναι κάποιες από τις δράσεις που θα μπορούσατε να αναμεταδώσετε ζωντανά από οποιοδήποτε χώρο, με στόχο να απευθυνθείτε στο δικό σας επιλεγμένο κοινό ή ακόμα και σε χιλιάδες άτομα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, που θα θέλατε να σας γνωρίσουν.

Η αναμετάδοση ομιλιών γίνεται μέσω live streaming και απαιτεί ελάχιστο εξοπλισμό ένα laptop/pc με μικρόφωνο και κάμερα. Μέσω του Live event που προσφέρει η Google μπορείτε να προγραμματίσετε μια ζωντανή εκδήλωση (Δείτε πως). Στη συνέχεια αρκεί να αντιγράψετε το link της ζωντανής εκδήλωσης που προγραμματίσατε στο ειδικό πεδίο που εμφανίζεται στο σύστημα δημιουργίας μαθημάτων που σας προσφέρουμε μέσω του Liveschool ή αντίστοιχα του site σας, για να ενσωματώσετε την εκδήλωση στην εκπαιδευτική σας πρόταση.
Οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να την παρακολουθήσουν από το pc τους, από smart TV, tablet ή smartphone. To σημαντικό σε μια τέτοια εκπομπή είναι ότι δεν υπάρχει όριο στον αριθμό συμμετεχόντων και κατά συνέπεια μπορείτε να προσκαλέσετε απεριόριστο αριθμό, αν βέβαια η συνδρομή σας το επιτρέπει.