Παρέχεται ιστοσελίδα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης!

Οι συνδρομητές του Livetraining επιλέγοντας, ένα από τα αντίστοιχα πακέτα συνδρομών που προσφέρονται, μπορούν να αποκτήσουν site προσαρμοσμένο στις ανάγκες της ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.
Το site μπορεί να είναι πλήρες ή να αναφέρεται αποκλειστικά στην ηλεκτρονική εκπαίδευση.
Αν διατηρήσετε το δικό σας site τότε μπορείτε να το συνδέσετε με link με το νέο site ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.
Αν δεν θέλετε site μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα εργαλεία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης επιλέγοντας ένα από τα πακέτα συνδρομών που δεν συμπεριλαμβάνουν την προσφορά site.

Σύνδεση της ιστοσελίδας σας με το πληροφοριακό σύστημα της Cosmolearn

Το site που λαμβάνετε είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό πληροφοριακό σύστημα της Cosmolearn και μέσα από αυτό θα υπάρχει η δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε όλα τα εργαλεία τα οποία παρέχονται για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.


Πως αποκτάτε και διαμορφώνετε
την ιστοσελίδα σας

 • Βήμα 1

  Γίνεστε μέλος του Livetraining.
  και αγοράζετε πακέτο συνδρομής με ιστοσελίδα.

 • Βήμα 2

  Δηλώνετε τη μορφή ιστοσελίδας που προτιμάτε, από αυτές που θα σας προταθούν και το domain που αυτή θα έχει (θα είναι της μορφής name.livetraining.gr).

 • Βήμα 3

  Μέσω του CMS (Content Management System) μπορείτε να διαχειρίζεστε την ιστοσελίδα σας, να προσθέτετε τα κείμενα και τις εικόνες που επιθυμείτε αλλά και να αλλάζετε τα χρώματα και το ύφος ώστε να καλύπτει πλήρως την κουλτούρα και το προφίλ της επιχείρησης σας.Η διαμόρφωση του site μπορεί να γίνει εξ ολοκλήρου από εσάς χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, μέσω του CMS που το συνοδεύει χωρίς να απαιτούνται προγραμματιστικές γνώσεις.
Αν ωστόσο, συναντήσετε δυσκολίες ή δεν επιθυμείτε να το κάνετε μόνοι σας, τότε απευθυνθείτε στην Cosmolearn η οποία θα αναλάβει να δημιουργήσει το site για σας, με το πληροφοριακό υλικό που θα σας ζητηθεί να μας αποστείλετε.


ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ COSMOLEARN

Με 100 ευρώ αναλαμβάνουμε πλήρως την επαγγελματική διαμόρφωση της ιστοσελίδας σας και τον εμπλουτισμό της με το πληροφοριακό υλικό, τις εικόνες και την αισθητική που επιθυμείτε.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 210-7563131      supportcosmolearn.gr

Επιλέγετε τη μορφή της ιστοσελίδας σας

 •  Από τα templates 1,2 και 3 που προτείνονται επιλέγετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική σας.

   

  Μπορείτε πάντα να κάνετε στην πορεία τις απαραίτητες αλλαγές σε κείμενα, εικόνες και χρώματα του site, αλλά και να αλλάξετε το template που επιλέξατε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος.

 •  Εγγράφεται στο portal του Livetraining της Cosmolearn και δημιουργεί προφίλ εκπαιδευτή.
  Οι επισκέπτες του portal μπορούν να εντοπίζουν το προφίλ του και να ενημερώνονται για τις υπηρεσίες του.
 •  Δημιουργεί και δημοσιεύει σεμινάρια στη μηχανή αναζήτησης του Livetraining τα οποία συνδέονται με το προφίλ του.

  (δηλαδή εκτός από τη μηχανή αναζήτησης, όλα τα σεμινάρια του εμφανίζονται και στο προφίλ του συγκεντρωτικά).
 •  Δημιουργεί σεμινάρια που μπορεί να αποστείλει σε επιλεγμένους υπάρχοντες εκπαιδευόμενους χωρίς να τα δημοσιεύει κάπου. Αυτό σημαίνει ότι ορίζει συγκεκριμένους συμμετέχοντες, στους οποίους στέλνει το link του σεμιναρίου που δημιούργησε και μέσω αυτού μπορούν να το αγοράσουν και να το παρακολουθήσουν.

 •  Χρησιμοποιεί τη Blackboard για να κάνει live διαδικτυακά σεμινάρια σε εικονικές αίθουσες.
 •  Κάνει Live streaming δηλαδή αναμετάδοση video με ομιλίες και σεμινάρια σε ευρύ κοινό.
 •  Χρησιμοποιεί σύστημα LMS (Learning Management System) ώστε να οργανώνει τα σεμινάρια του και το εκπαιδευτικό υλικό που τα συνοδεύει. Μέσω του LMS μπορεί να παρακολουθεί το ωρολόγιο πρόγραμμα του, όπως αυτό διαμορφώνεται (αυτόματα), καθώς δημιουργεί νέα σεμινάρια.
 •  Πληρώνεται ηλεκτρονικά μέσω VIVA από τους εκπαιδευόμενους που αγοράζουν τις εκπαιδευτικές προτάσεις που αυτός αναρτά μέσω του portal αν αυτά διατίθενται με πληρωμή.

Τι δυνατότητες έχει ένας συνδρομητής του Livetraining που δεν έχει λάβει site

Ο συνδρομητής που δεν έχει λάβει site

 •  Δεν μπορεί να έχει πολλαπλούς εκπαιδευτές για τα σεμινάρια που δημιουργεί και να ορίζει τον αρμόδιο για κάθε μάθημα.
  Δημιουργείται γι αυτόν ένας μόνο κωδικός στο σύστημα. Αν θέλει να δημιουργήσει σεμινάρια από τον δικό του λογαριασμό, τα οποία θα διδάσκουν άλλοι εκπαιδευτές τότε οι πληροφορίες γι αυτούς θα υπάρχουν αν το επιθυμεί στην περιγραφή του μαθήματος (δεν θα έχουν δικό τους ξεχωριστό προφίλ).
 • Με την πιο απλή συνδρομή αποκτάτε πλήρη πρόσβαση στο cloud σύστημα της Cosmolearn και σε όλα τα εκπαιδευτικά εργαλεία με τα οποία αυτό είναι συνδεδεμένο.

  Δείτε όλες τις συνδρομές