Στην σελίδα Σεμινάρια του Livetraining Θα βρείτε τον πλήρη κατάλογο με όλα τα σεμινάρια που προσφέρονται. Υπάρχουν σεμινάρια που γίνονται εξολοκλήρου εξ αποστάσεως με ζωντανά online μαθήματα ή βίντεο-μαθήματα αλλά και σεμινάρια που συνδυάζουν online εκπαίδευση αλλά και παρακολούθηση σε φυσικό χώρο. Bρείτε αυτά που θα καλύψουν καλύτερα τις ανάγκες σας.

1

Περιορίστε τα αποτελέσματα χρησιμοποιώντας τα φίλτρα της μηχανής αναζήτησης και βρείτε πιο εύκολα τα σεμινάρια που επιθυμείτε.

2

Παρατηρήστε τις πληροφορίες που εμφανίζονται σε κάθε ένα από τα σεμινάρια

Μπορείτε με μια ματιά να δείτε:​

  • a. τι διδάσκεται στο σεμινάριο
  • b. ποιος είναι ο εκπαιδευτής που το διδάσκει
  • c. πόσες ώρες διάρκεια έχει
  • d. πόσα άτομα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό (στα βίντεο-μαθήματα δεν υπάρχει περιορισμός)
  • e. μέχρι πότε μπορείτε να εγγραφείτε
  • f. ποιο είναι το κόστος του σεμιναρίου

 

online seminars, livetraining
3

Σε κάθε σεμινάριο μπορείτε να δείτε το προφίλ του εκπαιδευτή που το διδάσκει πατώντας πάνω στο όνομα του

4

Δείτε πλήρεις πληροφορίες για το σεμινάριο και το πρόγραμμα του πατώντας στο κουμπί "Περισσότερα"

online σεμινάρια
5

Δείτε τι περιλαμβάνει και με ποια μέθοδο γίνεται κάθε σεμινάριο

Κάθε σεμινάριο που δημοσιεύεται στο livetraining μπορεί να γίνεται online μέσω internet ή να γίνεται σε φυσικό χώρο. Τα σεμινάρια που γίνονται online μπορούν να περιλαμβάνουν ζωντανά αλλά και ασύγχρονα μαθήματα που γίνονται μέσω βίντεο. Επιπλέον υπάρχει μία ξεχωριστή κατηγορία σεμιναρίων τα οποία γίνονται αποκλειστικά με βίντεο-μαθήματα (ή βίντεο-διαλέξεις) και τα οποία σας προσφέρουν την ευελιξία να τα παρακολουθήσετε σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα και όσες φορές εσείς επιθυμείτε.

Χρησιμοποιήστε τη μηχανή αναζήτησης για να περιορίσετε τα αποτελέσματα σύμφωνα με αυτό που προτιμάτε. Ο τρόπος που γίνονται τα σεμινάρια και το υλικό που χρησιμοποιείται, περιγράφονται με μικρά εικονίδια που θα συναντήσετε στις πληροφορίες του σεμιναρίου όπως αυτά που εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα. Αν το σεμινάριο περιλαμβάνει μία ενότητα που διεξάγεται σε φυσικό χώρο τότε το αντίστοιχο εικονίδιο θα εμφανιστεί δίπλα από την ενότητα αυτή στο πρόγραμμα του σεμιναρίου αλλά και στην πάνω δεξιά γωνία που συνοπτικά εμφανίζονται όλες οι μέθοδοι που περιλαμβάνονται στο σεμινάριο για να μπορείτε με μια ματιά να δείτε αν το σεμινάριο γίνεται εξ αποστάσεως ή όχι και με ποιους ακριβώς τρόπους.

online σεμινάρια