Δείτε τις απαντήσεις για τις πιο συχνές ερωτήσεις που εκφράζονται από τα μέλη μας. Οι ερωτήσεις αυτές χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες για ευκολότερη αναζήτηση ανάλογα με το αν είστε μαθητής, εκπαιδευτικό κέντρο ή καθηγητής.

Τα Βίντεο-μαθήματα περιλαμβάνουν έναν αριθμό από βίντεο τα οποία είναι διαθέσιμα προς παρακολούθηση από τους συμμετέχοντες οποτεδήποτε αυτοί το επιθυμούν. Τα Σεμινάρια διεξάγονται συγκεκριμένες ημερομηνίες και ώρες με έναν από τους ακόλουθους τρόπους ή με συνδυασμό αυτών:

 • με Blackboard (σε ψηφιακή αίθουσα μέσω internet)
 • με Live streaming (ζωντανή παρακολούθηση μέσω Internet)
 • με video
 • σε φυσικό χώρο

Δημιουργείτε τις δικές σας online εκπαιδευτικές - ενημερωτικές προτάσεις. In house εκπαιδεύσεις, σεμινάρια που προσφέρονται από άλλους συνεργάτες της εταιρίας σας (επαγγελματίες εκπαιδευτές ή εταιρίες εκπαίδευσης στελεχών) προς το προσωπικό και τα στελέχη σας και οποιασδήποτε μορφής εκπαιδευτική δράση, ομιλία ή παρουσίαση μπορεί να γίνει μέσω του συστήματος της Cosmolearn. Προσφέρει τη δυνατότητα και τα εργαλεία για να οργανώσετε πλήρως τις διαδικασίες εκπαίδευσης και ενημέρωσης του προσωπικού και των στελεχών σας. Οι δυνατότητες δεν περιορίζονται μόνο στην ενημέρωση/κατάρτιση των υπαλλήλων της επιχείρησης αλλά μπορούν να επεκταθούν και στην επικοινωνία με άλλους συνεργάτες αλλά και πελάτες της επιχείρησης. 

Το Livetraining προσφέρει πρόσβαση στις υπηρεσίες και τα εργαλεία εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και επικοινωνίας σε οποιαδήποτε επιχείρηση επιθυμεί να οργανώσει την επικοινωνία και την εκπαίδευση του προσωπικού ή/και των πελατών της. Κάθε επιχείρηση μπορεί να αγοράσει συνδρομή και να κάνει χρήση των συστημάτων ανάλογα με τις ανάγκες της.

Τα εκπαιδευτικά κέντρα χρησιμοποιούν τα προσφερόμενα εργαλεία για να εκπαιδεύσουν τους πελάτες τους ενώ οι εταιρίες για να διοργανώσουν σεμινάρια κατάρτισης και επιμόρφωσης του προσωπικού αλλά και για ενημερωτικές δράσεις ή επικοινωνία με τους πελάτες τους.

Για να παρακολουθήσετε ένα ζωντανό σεμινάριο μέσω της Blackboard, συνδεθείτε με τον κωδικό σας στο Livetraining.
Στη συνέχεια μπορείτε να μπείτε στην αίθουσα με δύο τρόπους:  

 1. Από τον Πίνακα εργαλείων σας επιλέγετε τα Σεμινάρια. Στη λίστα των σεμιναρίων σας εντοπίζετε το σεμινάριο που ψάχνετε και Πατάτε το κουμπί . Στη συνέχεια πατάτε το

 2. Από το Ημερολόγιο εντοπίζετε το σεμινάριο σας και πατάτε το κουμπί Λεπτομέρειες. Στη συνέχεια πατάτε το κουμπί "Μετάβαση"

Ναι ο οποιοσδήποτε μπορεί να χρησιμοποιήσει την εκπαιδευτική πλατφόρμα για επικοινωνία μέσω της χρήσης των εργαλείων που προσφέρονται χωρίς απαραίτητα να είναι εκπαιδευτής με την ίδια λογική που χρησιμοποιείται το skype. Όμως σε περίπτωση που ασκείτε επαγγελματικά και επί πληρωμή την ανάρτηση και υλοποίηση σεμιναρίων, θα πρέπει με δική σας αποκλειστικά ευθύνη να φροντίζετε να είστε νόμιμοι με βάση αυτά που ορίζει ο νόμος για την περίπτωση σας.

Όλοι οι εκπαιδευτές μπορούν να γίνουν μέλη του Livetraining. Για να γίνετε μέλος αρκεί να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να ενεργοποιήσετε την συνδρομή που επιθυμείτε.

Ναι μπορείτε να δημιουργείτε σεμινάρια μέσω του Livetraining portal τα οποία δημοσιεύονται στη μηχανή αναζήτησης του. Οποιαδήποτε συνδρομή κι αν επιλέξετε (με ή χωρίς website) σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε πλήρως τα εργαλεία online εκπαίδευσης. Όλα τα μέλη που διαθέτουν συνδρομή (ανεξάρτητα από το αν η συνδρομή τους περιλαμβάνει website) αποκτούν το δικό τους προφίλ που είναι της μορφής www.livetraining.gr/name και στο οποίο μπορούν να προσθέτουν το λογότυπο ή τη φωτογραφία τους καθώς και λίγα λόγια για το έργο και τις υπηρεσίες τους. Στην σελίδα του προφίλ ενός συνδρομητή προβάλλονται επίσης όλα τα σεμινάρια που έχει αναρτήσει και μπορεί το κοινό να ενημερώνεται με συνοπτικό και άμεσο τρόπο για όλες τις εκπαιδευτικές προτάσεις που είναι προγραμματισμένες αλλά και για όσες έχουν ολοκληρωθεί. Για τα εκπαιδευτικά προγράμματα που έχουν υλοποιηθεί στο παρελθόν μπορούν να εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους μέσα από την σχετική φόρμα.

 • Τα μέλη-συνδρομητές των οποίων η συνδρομή περιλαμβάνει και ιστοσελίδα, μπορούν να επιλέξουν τον τύπο αυτής της ιστοσελίδας. Υπάρχουν πρότυπα (templates) ανάμεσα στα οποία επιλέγετε αυτό που προτιμάτε. Κάθε πρότυπο έχει διαφορετική μορφή και μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε ένα πρότυπο πάνω στο οποίο μπορείτε να διαμορφώσετε μια πλήρη ιστοσελίδα ή ένα πιο λιτό που θα αποτελέσει το microsite σας για την ηλεκτρονική εκπαίδευση που θα λειτουργεί συμπληρωματικά στον υπάρχον site που διατηρείτε
 • Αφού γίνετε συνδρομητής, σας προτείνεται να επιλέξετε το πρότυπο(template) πάνω στο οποίο θα προστεθούν οι πληροφορίες σας καθώς και το domain name της ιστοσελίδας σας, δηλαδή τη διεύθυνση της (π.χ. (πχ mybusiness.livetraining.gr).

Από τον πίνακα εργαλείων σας και επιλέγοντας την "“Διαχείριση ιστοσελίδας”μπορείτε να αλλάζετε μέσα από ένα απλό CMS (Content Management System) κείμενα, εικόνες, να προσθέσετε ή να αφαιρέσετε μενού, να αλλάξετε τα χρώματα κοκ.

Δηλαδή, λαμβάνετε μία ιστοσελίδα την οποία προσαρμόζετε στο δικό σας προφίλ και τη δική σας αισθητική. Για διευκόλυνση σας, η ιστοσελίδα που λαμβάνετε περιέχει ήδη ενδεικτικά κείμενα και εικόνες, τα οποία εσείς μπορείτε να αλλάξετε.

Ναι μπορείτε να ορίσετε οποιοδήποτε κόστος για τα σεμινάριά σας ή ακόμα και μηδενικό δηλαδή να τα προσφέρετε δωρεάν στο ευρύ κοινό ή σε μεμονωμένα άτομα της επιλογής σας.

Το κόστος των σεμιναρίων σας το ορίζετε εσείς. Η τιμολογιακή πολιτική σας σε συνάρτηση με την ποιότητα των υπηρεσιών σας, είναι τα δύο βασικά συστατικά για την επιτυχία και την ανάδειξη των σεμιναρίων σας. Η προσφορά δωρεάν σεμιναρίων είναι ένας τρόπος να προσελκύσετε εκπαιδευόμενους για να γνωρίσουν το εκπαιδευτικό σας έργο.

Τα σεμινάρια/βίντεο-μαθήματα που αναρτάτε στην ιστοσελίδα σας ή/και στη μηχανή αναζήτησης του livetraining θα μπορούν να αγοράζουν ηλεκτρονικά οι εκπαιδευόμενοι σας μέσω της Viva με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες  (VISA, Mastercard, AMEX, Maestro, Diners και Discover)

2. e-banking των μεγαλύτερων τραπεζών

3. Viva Wallet (μέσω του λογαριασμού τους με μία από τις αποθηκευμένες κάρτες τους ή με το διαθέσιμο υπόλοιπο τους)

Τα βασικά εργαλεία που προσφέρονται σε όλα τα μέλη του Livetraining είναι τα παρακάτω:

 • Εικονικές αίθουσες της Blackboard Collaborate
  Έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε αίθουσες και να διδάξετε εξ αποστάσεως τους εκπαιδευόμενούς σας αλλά και νέους εκπαιδευόμενους από όλη την Ελλάδα.
 • Live streaming
  Στο πλαίσιο της καινοτομίας και της εξωστρέφειας που υιοθετεί το Livetraining σας προσφέρει τη δυνατότητα να απευθυνθείτε στο ευρύ κοινό, σε εκπαιδευόμενους από όλη την Ελλάδα, μεταδίδοντας ζωντανά σεμινάρια ή ομιλίες
 • Learning Management System
  Αν επιλέξετε συνδρομή με website, υπάρχει ενσωματωμένο το LMS με το οποίο μπορείτε να οργανώσετε και να διαχειρίζεστε όλη την online εκπαιδευτική διαδικασία, τα σεμινάρια, τα βίντεο-μαθήματα και ότι αφορά τους εκπαιδευόμενους και το υλικό των σεμιναρίων σας. Με αυτόν τον τρόπο, θα είστε παντού και πάντα ενημερωμένοι και θα έχετε τον έλεγχο της διαχείρισης μπαίνοντας με τον κωδικό σας στην ιστοσελίδα σας. Αν η συνδρομή σας δεν περιλαμβάνει website θα έχετε επίσης πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία μέσα από το προφίλ σας που δημιουργείται στο portal του Livetraining.
 • Δυνατότητα ανάρτησης video-μαθημάτων
Η σωστή προβολή των σεμιναρίων σας μέσω internet έχει ιδιαίτερη σημασία για την επιτυχία τους. Το internet marketing σας παρέχει μεγάλες δυνατότητες προβολής και εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε εξειδικευμένες καμπάνιες στο Google και στα κοινωνικά δίκτυα.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ναι. Η δημοσίευση των σεμιναρίων που δημιουργείτε είναι απολύτως ελεγχόμενη από εσάς. Κατά τη δημιουργία ενός σεμιναρίου επιλέγετε αν επιθυμείτε αυτό να δημοσιευθεί στη μηχανή αναζήτησης του Livetraining, μόνο στο δικό σας site, και στα δύο προηγούμενα ή σε κανένα από αυτά. Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε ένα σεμινάριο στο οποίο θέλετε να συμμετάσχουν επιλεγμένα άτομα χωρίς αυτό να δημοσιευτεί τότε ορίζετε το σεμινάριο αυτό ως "Προσωπικό" που σημαίνει ότι δεν θα αναρτηθεί αλλά παράλληλα θα μπορείτε να στείλετε το link του σεμιναρίου (μέσω e-mail για παράδειγμα) μόνο στα άτομα της επιλογής σας. Έτσι εξασφαλίζετε ότι κανένας άλλος δεν θα μπορέσει να δει ή να αγοράσει το σεμινάριο αυτό, παρά μόνο τα άτομα της επιλογής σας.

Για να συμμετάσχει ένας εκπαιδευόμενος σε ένα σεμινάριο, θα πρέπει προηγουμένως να έχει εγγραφεί σε αυτό είτε μέσω του portal του Livetraining είτε μέσα από το site του εκπαιδευτικού σας κέντρου (ανάλογα με το αν διαθέτετε συνδρομή με website ή συνδρομή χωρίς website). Η αγορά ενός σεμιναρίου γίνεται online μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αγορών Viva Paymenst, που έχουμε ενσωματώσει στο portal του Livetraining ή μέσω του συστήματος ηλεκτρονικών αγορών που επίσης υπάρχει στο website που σας προσφέρουμε.

Ναι. Μπορείτε να δημιουργήσετε και να δημοσιεύσετε σεμινάρια που είτε συνοδεύονται από εκπαιδευτικά video (πχ σε σεμινάριο με Blackboard επισυνάπτονται κάποια video για επιπλέον βοήθεια στους εκπαιδευόμενους), είτε διεξάγονται εξ ολοκλήρου με video (πχ ένα σεμινάριο δεν περιλαμβάνει ζωντανή επικοινωνία, ενώ οι εκπαιδευόμενοι καλούνται να παρακολουθήσουν την παράδοση του σεμιναρίου σε video που έχει δημιουργηθεί εκ των προτέρων). Στην περίπτωση που πρόκειται για σεμινάριο που περιλαμβάνει μόνο video λέμε ότι δημιουργούμε Βίντεο-μαθήματα .

 • Στη μηχανή αναζήτησης του Livetraining μπορείτε να δημοσιεύετε σεμινάρια, ομιλίες και εκδηλώσεις είτε πρόκειται να διεξαχθούν και να προβληθούν μέσω internet είτε στο χώρο του εκπαιδευτικού σας κέντρου. Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός.
 • Κάθε φορά που δημιουργείτε ένα σεμινάριο καλείστε να δηλώσετε στις πληροφορίες του, τον τρόπο διεξαγωγής. Αυτός μπορεί να είναι ένας από τους παρακάτω:
 • με Blackboard
 • με Live streaming
 • με Video
 • σε Φυσικό χώρο
 • Η πλατφόρμα του Livetraining φιλοδοξεί να δώσει τη δυνατότητα σε εκπαιδευτικά κέντρα και εκπαιδευτές να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε εκπαιδευόμενους από όλη την Ελλάδα αλλά και εκτός αυτής.

Μπαίνοντας στον κόσμο του Livetraining, ένα εκπαιδευτικό κέντρο ή εκπαιδευτής έχει τη δυνατότητα να:

 • δημοσιεύει τα σεμινάριά του αλλά και όλες τις δράσεις του απευθυνόμενο στο ευρύ κοινό είτε αυτά υλοποιούνται μέσω internet είτε σε φυσικό χώρο,
 • παρέχει πληρέστερες υπηρεσίες στους υπάρχοντες εκπαιδευόμενους του,
 • χρησιμοποιεί υπερσύγχρονα εργαλεία για εξ αποστάσεως εκπαίδευση μέσω internet όπως την πλατφόρμα web conference Blackboard Collaborate για υλοποίηση σεμιναρίων σε εικονικές αίθουσες και το Live streaming για ζωντανή μετάδοση ομιλιών και εκδηλώσεων μέσω internet,
 • εξερευνεί τη δυνατότητα συνεργασίας με άλλα εκπαιδευτικά κέντρα ή εκπαιδευτές και επαγγελματίες του χώρου για να προσφέρει νέες, πληρέστερες και πιο επικερδείς υπηρεσίες,
 • αποκτά αν το επιθυμεί website για να προβάλλει και να διαχειρίζεται τόσο το ενημερωτικό υλικό και το δημόσιο προφίλ του όσο και τις υπηρεσίες online εκπαίδευσης, 
 • αυτοματοποιεί χρονοβόρες διαδικασίες οργάνωσης και διαχείρισης  της εκπαιδευτικής διαδικασίας μέσω του LMS (Learning Management System)
 • δημιουργεί πλούσιο πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό  που θα συνοδεύει και θα εμπλουτίζει τα σεμινάρια και θα μπορεί να αξιοποιείται από όλους τους συνεργάτες του
 • έχει πρόσβαση σε όλα τα παραπάνω παντού και πάντα με ένα κωδικό.
Για να γίνετε μέλος αρκεί να εγγραφείτε στην πλατφόρμα και να ενεργοποιήσετε την συνδρομή που επιθυμείτε. Στη συνέχεια και εφόσον επιθυμείτε να δημοσιεύσετε προς πώληση τα σεμινάρια/βίντεο-μαθήματα σας, χρειάζεται να δημιουργήσετε αν δεν διαθέτετε ήδη, ένα λογαριασμό Viva προκειμένου να μπορούν να γίνονται οι online πληρωμές.

Η τεχνική υποστήριξη είναι διαθέσιμη προς όλα τα μέλη μας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα της τεχνικής υποστήριξης υποβάλλοντας Αίτημα Υποστήριξης στην Cosmolearn στη διεύθυνση http://support.cosmolearn.gr ή μέσω τηλεφώνου.

Για όλα τα εργαλεία που διατίθενται, υπάρχουν πλήρεις οδηγίες και εγχειρίδια χρήστη, τόσο για τους εκπαιδευτές όσο και για τους εκπαιδευόμενους. Από την Βοήθεια μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για τα εργαλεία και τη χρήση τους καθώς επίσης θέματα συμβουλευτικής που θα σας βοηθήσουν.

 

Οι δράσεις online marketing που προσφέρονται, στηρίζονται στις συνήθεις πρακτικές και στη χρήση όλων των διαπιστευμένων εργαλείων διαφήμισης και ανάλυσης αποτελεσμάτων. Αυτό όμως που κάνει τη διαφορά είναι η στόχευση και η εξειδίκευση στους τομείς της εκπαίδευσης που υποστηρίζουμε. Όλες οι ενέργειες, οι μέθοδοι και οι καμπάνιες online marketing, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψουν τις ανάγκες ενός εκπαιδευτικού κέντρου ή εκπαιδευτή.

Η συνεργασία μπορεί να αφορά διεξαγωγή σεμιναρίων εξ αποστάσεως ή δημιουργία κοινών εκπαιδευτικών online προτάσεων. Με τον τρόπο αυτό, δύο ή περισσότερα εκπαιδευτικά κέντρα/εκπαιδευτές μπορούν για παράδειγμα να συνεργαστούν σε κάποια σεμινάρια ή σειρές βίντεο-μαθημάτων με σκοπό να αλληλο-συμπληρώνονται οι παρεχόμενες υπηρεσίες, να συγχωνεύσουν τμήματα με μικρό αριθμό εκπαιδευόμενων κοκ.

Το Livetraining είναι δίπλα σας δημιουργώντας για εσάς ένα κανάλι ανοιχτής επικοινωνίας με όλους όσους εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την υπηρεσία αυτή, χωρίς να παρεμβαίνει στην εξέλιξη οποιασδήποτε πιθανής συνεργασίας.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

Τα εργαλεία που προσφέρονται για την δημιουργία και την διεξαγωγή σεμιναρίων εξ αποστάσεως μέσω διαδικτύου συνδέονται με το website που λαμβάνουν όσοι επιλέγουν αντίστοιχη συνδρομή.

Ωστόσο πρόσβαση σε όλα τα εργαλεία που προσφέρονται μπορείτε να έχετε και μέσω του portal του Livetraining καθώς όλοι οι συνδρομητές αποκτούν προφίλ σε αυτό ανεξαρτήτως του αν έχουν λάβει ή όχι, website.

Επομένως, όποια συνδρομή κι αν επιλέξετε μπορείτε να δημιουργείτε και να δημοσιεύετε σεμινάρια και βίντεο-μαθήματα που θα προβάλλονται στη μηχανή αναζήτησης του Livetraining και να χρησιμοποιείτε τα εργαλεία online εκπαίδευσης (Blackboard Collaborate, αναμετάδοση με live streaming, κλπ)

Για να βρείτε ένα Σεμινάριο/Βίντεο-μάθημα μπορείτε να περιηγηθείτε στη σελίδα της μηχανής αναζήτησης και να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα που υπάρχουν στην αριστερή πλευρά της σελίδας.

Μπορείτε να αναζητήσετε

 • Σεμινάρια ή Βίντεο-μαθήματα
 • Σεμινάρια που γίνονται μόνο online ή μόνο σε φυσικό χώρο (πχ σε ένα εκπαιδευτικό κέντρο, ένα συνεδριακό χώρο κλπ),
 • με βάση τον τίτλο (γράφοντας πχ τη λέξη χημεία θα εμφανιστούν μόνο τα σεμινάρια που έχουν τη λέξη αυτή στον τίτλο
 • κοκ

Η ιστοσελίδα που λαμβάνετε αν επιλέξετε συνδρομή με website, περιέχει ήδη όλους τους μηχανισμούς και τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες. Έχετε τη δυνατότητα χρησιμοποιώντας τον Πίνακα εργαλείων και συγκεκριμένα την ενότητα "Διαχείριση Σελίδας" να την διαμορφώσετε όπως επιθυμείτε. Η προσθήκη, αφαίρεση ή τροποποίηση κειμένων και εικόνων της ιστοσελίδας γίνεται με χρήση ενός απλού CMS (Content Management System) που έχει σχεδιαστεί κατάλληλα για να μπορείτε να κάνετε τις παρεμβάσεις που επιθυμείτε χωρίς να απαιτούνται γνώσεις προγραμματισμού και web design .

Παρά το γεγονός ότι μπορείτε μόνοι σας να διαμορφώσετε και να επιμεληθείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας που σας προσφέρει το Livetraining, μπορούμε να σας καθοδηγήσουμε ή να αναλάβουμε εξ ολοκλήρου την ανάρτηση του υλικού (κείμενα, εικόνες, μενού κλπ) για εσάς. 
Υποστήριξη για τη δημιουργία site 

Η ιστοσελίδα που λαμβάνετε από το Livetraining δεν διαφέρει από τα συνήθη website στη σχεδίαση αλλά στους μηχανισμούς και τις δυνατότητες που προσφέρει.

 • Υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργείτε μέσω της ιστοσελίδας σας σεμινάρια τα οποία θα δημοσιεύονται τόσο σε αυτή όσο και στη μηχανή αναζήτησης του Livetraining (αν το επιθυμείτε).
 • Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα για ηλεκτρονικές αγορές σεμιναρίων.
 • Υπάρχει ενσωματωμένο σύστημα διαχείρισης της εκπαιδευτικής διαδικασίας LMS (Learning Management System)
 • Συνδέεται με την Blackboard Collaborate ώστε να μπορούν οι εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτές να μπαίνουν εύκολα μέσω του site στις εικονικές ψηφιακές αίθουσες.
 • Υποστηρίζονται διαφορετικά επίπεδα πρόσβασης για ιδιοκτήτη εκπαιδευτικού κέντρου, για εκπαιδευτή και για εκπαιδευόμενους.
 • Κάθε εγγεγραμμένος εκπαιδευόμενος, μπορεί να μπαίνει με το κωδικό του στο website και να βλέπει όλα τα σεμινάρια και τα βίντεο-μαθήματα στα οποία έχει εγγραφεί καθώς και όλο το εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις, video κλπ) που τα συνοδεύουν.

Τα Σεμινάρια και τα Βίντεο-μαθήματα που δημοσιεύονται στο Livetraining, παρέχονται συνήθως από εκπαιδευτικά κέντρα και εκπαιδευτές (ενημερωτικές ομιλίες και παρουσιάσεις μπορούν επίσης να προσφέρονται από άλλους φορείς και επαγγελματίες). Σε κάθε Σεμινάριο/Βίντεο-μάθημα εμφανίζεται το όνομα και η φωτογραφία του εκπαιδευτή που το διεξάγει ή του εκπαιδευτικού φορέα αντίστοιχα καθώς και κάποιες πληροφορίες γι αυτόν. 

Μπορείτε να αναζητήσετε Σεμινάρια με δύο τρόπους. Ο ένας είναι κάνοντας περιήγηση σε όλα τα Σεμινάρια που εμφανίζονται στη σελίδα Σεμινάρια και αντίστοιχα στην κατηγορία Βιντεο-μαθήματα και ο δεύτερος είναι να χρησιμοποιώντας τα φίλτρα αναζήτησης που υπάρχουν στη δεξιά πλευρά της σελίδας. Έτσι μπορείτε να αναζητάτε κάθε φορά αυτό που σας ενδιαφέρει. 

Ναι μπορείτε να βρείτε δωρεάν Σεμινάρια/Βίντεο-μαθήματα. Στο Livetraining μπορούν να δημοσιεύονται, εκτός των άλλων, σεμινάρια που προσφέρονται δωρεάν και γίνονται είτε μέσω internet είτε σε φυσικό χώρο. Κάθε εκπαιδευτής και εκπαιδευτικό κέντρο που είναι μέλος μας μπορεί να προσφέρει υπηρεσίες με όποιον τρόπο επιθυμεί και να ορίσει το κόστος που θέλει.