: Αν επιλέξετε συνδρομή με site τότε σας δίνουμε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε σελίδα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης επιλέγοντας μία από τις πέντε γραφιστικές λύσεις που σας προτείνουμε και αναρτώντας τις πληροφορίες που επιθυμείτε για το εκπαιδευτικό σας κέντρο. Την συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορείτε να τη διαμορφώσετε μόνοι σας με τον τρόπο που σας εξυπηρετεί και με το υλικό που εσείς επιλέγετε. Υπάρχει όμως και η δυνατότητα να αναλάβουμε εμείς εξ ολοκλήρου τη δημιουργία και διαμόρφωση της ιστοσελίδας ηλεκτρονικής εκπαίδευσης.
Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας

Όταν αποκτήσετε συνδρομή με site, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ποια από τις προτεινόμενες γραφιστικές λύσεις σας καλύπτει. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας αποστείλετε με mail, τις πληροφορίες ή τα αρχεία που θα σας ζητήσουμε προκειμένου να τα αναρτήσουμε εμείς στο site που επιλέξατε. Θα σας ενημερώσουμε με mail για τα αρχεία που πρέπει να μας αποστείλετε. Όταν δημιουργηθεί η ιστοσελίδα τότε θα κάνουμε μαζί σας τις πιθανές τροποποιήσεις που θα απαιτηθούν.
Μην ξεχνάτε ότι μπορείτε και μόνοι σας να την διαμορφώσετε ώστε να αποφύγετε το συγκεκριμένο κόστος. Αν παρ όλα αυτά επιθυμείτε να τη δημιουργήσουμε εμείς, προχωρήστε σε αγορά της υπηρεσίας. 

Ιστοσελίδα ηλεκτρονικής εκπαίδευσης προσαρμoσμένη στο προφίλ της επιχείρησης σας

  • Πέντε διαθέσιμα πρότυπα ιστοσελίδας
  • Διαμόρφωση ιστοσελίδας
  • Ανάρτηση εικόνων και ενημερωτικού υλικού
  • Ενεργοποίηση συστήματος online πληρωμών

Παραλαμβάνετε μια πλήρως ενημερωμένη και λειτουργική ιστοσελίδα που έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα του web. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα είναι δυνατό φυσικά να συνδεθεί με το site που ήδη διαθέτετε. Αν όμως το επιθυμείτε μπορεί αυτή να παρουσιάζει ολοκληρωμένα το εκπαιδευτικό σας κέντρο.

Αν σας ενδιαφέρει η συγκεκριμένη υπηρεσία εκδηλώστε το ενδιαφέρον σας ή επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 210-7563131.