Μέσα από το Livetraining καταφέρνουμε να κάνουμε την εκπαίδευση μας πιο εποικοδομητικά και πιο ευχάριστα από ποτέ. Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη της online εκπαίδευσης είναι ότι μπορούμε να συμμετέχουμε σε σεμινάρια ή άλλες ενημερωτικές δράσεις από οποιοδήποτε μέρος, οποιαδήποτε στιγμή από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και από το κινητό.


Ίωνας Παπαγεωργίου
Στέλεχος επιχείρησης


Η χρήση των εργαλείων του Livetraining μου έχει δώσει νέες ευκαιρίες. Πλέον έχω πρόσβαση σε νέο κοινό χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύω και επιπλέον κάνω τα σεμινάρια μου με πολύ ευχάριστο τρόπο τον οποίο προτιμούν οι εκπαιδευόμενοι μου. Μπορούμε να επικοινωνούμε ζωντανά μέσω της Blackboard και τους παρέχω εκπαιδευτικό υλικό σε οποιαδήποτε μορφή χρειάζεται, είτε πρόκειται για σημειώσεις και pdf είτε για video ή άλλα πολυμεσικά αρχεία.Στην 15ετή θητεία μου στην εκπαίδευση ποτέ δεν φαντάστηκα ότι θα υπήρχε τρόπος να εκπαιδεύω ταυτόχρονα τόσα στελέχη με τόσο ευέλικτο τρόπο και τόσο αποδοτικά. Η εκπαίδευση περνάει πράγματι σε νέα εποχή και εμείς γίναμε κοινωνοί και θερμοί υποστηρικτές της με το Livetraining.


Κωνσταντίνος Ιορδάνου
Εκπαιδευτής


Όλα τα στελέχη της επιχείρησης προσαρμόστηκαν μέσα σε λίγες μόλις ημέρες στα νέα online μαθήματα και είναι ενθουσιασμένοι με τα συστήματα που χρησιμοποιούμε αλλά και ευγνώμονες που μπορούν να περνούν περισσότερο χρόνο στο σπίτι παρακολουθώντας κανονικά τις εκπαιδεύσεις και τα σεμινάρια τους.


John Theofilou
Manager εκπαιδευτικού κέντρου